Живот
14. August 2016 - 17:33

Родено бебе со 18 килограми

Звучи неверојатно, но е вистинито. Жена од Австрија која тежи неверојатни 270 килограми, роди бебе тешко цели 18 килограми! Докторите признаваат дека не биле спремни за вакво породување. За среќа, немало компликации.