Џет-Сет
29. January 2016 - 13:22

Рита Ора гола на насловна

За популарното француско списание „Луи“  се соблече и популарната пејачка со косовско потекло, Рита Ора.

На насловната страница на ова списание постојано се наоѓаат популарни личности, кои покажуваат повеќе отколку што треба.

На ред е популарната пејачка, Рита Ора која со откопчана кошула ги покажа бујните гради. Фотографиите за ова популарно француско списание ги направи фотографот Тери Ричардсон.