Џет-Сет
15. July 2017 - 18:48

Ретка слика - вака изгледа Саша Матиќ без очила

Еден од најпопуларните пејачи на фолк музика во регионов е секако пејачот Саша Матиќ. Тој и неговиот брат Дејан буквално владеат на српската естрада и со своите моќни вокали и хитови ја освојуваат публиката.

Браќата близнаци се родиле сосема здрави, но прерано па морале да бидат сместени во инкубатори. Од неутврдени причини по неколку дена двете бебиња ослепеле, а тој недостаток во животот им донел извонреден музички талент, поради кој со години се меѓу најпопуларните пејачи во Србија и регионот.

Во јавноста е малку познато како Саша изгледа без очилата кои постојано ги носи. Сепак, го сторил тоа еднаш пред камерите и бил снимен.

Погледнете како тој изгледа без очила, за што многумина рекле дека е целосно непрепознатлив:

Saša Matić