Фудбал
8. March 2019 - 11:53

Реален тикет, голема добивка

Двајца играчи ќе инкасираат милионски добивки од обложувалницата „Спорт лајф“ – Драчево, како резултат на нивната игра од изминатиот викенд.

Оваа мајсторија ја извеле заедно во тим, едниот играч ги селектирал натпреварите, а другиот ги уплатил.

Се работи за два исти тикета со уплата од по 20 денари, со кои едниот заработил над 1.200.000 денари, а другиот над 1.400.000 денари. Вкупната сума изнесува 2.722.384 денари или 40.000 евра, со уплата од 40 денари, информираат од „Спорт лајф“.