Македонија
2. April 2018 - 8:52

Работилница за сајбер безбедност

Работилницата за „Националната рамка и стратегија за сајбер безбедност и функционирање на национален CERT/CSIRT“ ќе се одржи денеска во Скопје.
 
На работилницата, како што е најавено ќе се обрати министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски.