Македонија
3. April 2024 - 11:55

Пуштен за сообраќај патот Охрид – Ресен преку националниот парк Галичица

 

Ј.П. Македонијапат информира дека од 1 април е пуштен за сообраќај патниот правец Охрид – Ресен (и обратно) преку националниот парк Галичица.

Сообраќајот е пуштен за сите видови возила со вкупна тежина до 3.5 тони.