Живот
1. July 2016 - 16:33

Протече ВИДЕО: Зорица „фатена“ со двајца црнци во автомобил!

Големо внимание привлече урнебесното видео на Зорица Дуќиќ, на кое таа е во автомобил со двајца црнци и ја пеат песната „Бела Циганка“ од Стоја!
 
Бидејќи се ближи крајот на реалното шоу Парови, на интернет се вжештија фановите, особено на Змај и Гастоз, па во наредните денови сигурно ќе се појави уште некое видео од некој од учесниците...