Македонија
26. September 2023 - 19:34

Пронајдено исчезнато 14-годишно девојче во Скопје

Пронајдено 14-годишно девојче во Скопје кое вчера се оддалечило од својот дом.

„Денеска (26.09.2023) од тимот за потраги при ОКР Центар и Бит Пазар во населба Лисиче во Скопје пронајдена е М.К. (14), за која од страна на нејзината мајка Д.К. на 25.09.2023 беше пријавено дека се оддалечила од домот“, соопшти МВР.

Малолетничката е предадена на родителот.