Македонија
13. February 2018 - 22:14

Промовирана монографијата „Марков манастир- Св. Димитрија, внатрешниот духовен живот“ од игуманијата Илијана

Игуманија Илијана објави монографија за Марков Манастир која беше промовирана вечерва.