Живот
12. October 2015 - 11:36

Пред 18 години, 7 бебиња влегоа во историјата - погледнете како изгледаат денес

Во 1997 година вниманието на светската јавност беше насочено кон Боби и Кени Мекгои. Тие беа првите родители со седум близнаци и набрзо станаа меѓународен феномен.

Изминатите 18 години често беа во медиумите, а денес, два месеци пред нивниот 18. роденден се појавија во “Today Show”, за да му покажат на светот каде се сега.

Убаво е да се види вака голема, здрава и среќна фамилија која имала толку едноставен живот. Ова е нивната приказна..