Живот
3. February 2017 - 21:36

Позната водителка бремена: Среде емисија направи тест и го откри полот на детето

Наташа Поповиќ, водителката на емисијата „Практична жена“, ги изненади гледачите на својата емисија. Имено, таа во последната емисија откри дека е бремена.

Водителката направи Оливиа тест во живо и експертите според резултатите на овој тест, открија дека станува збор за машко бебе.

Водителката и нејзиниот сопруг Предрај Павловиќ веќе имаат едно дете, 6 годишниот син Олег.