Живот
25. September 2015 - 12:05

Поучно: Колку треба да ги сакаме и цениме родителите?

Ќерката која живее и студира во друг град им се јавила на родителите дека наскоро ќе си дојде дома, а тоа што следи на повеќето им е позната ситуација.

Домот за повеќето луѓе претставува засолниште. Бегање од секојдневните и различни ситуации кои на нас ни се случуваат во паралелниот свет.

Ова видео ја покажува љубовта на родителите и колкава таа може да биде.

Ќерката која живее и студира во друг град им се јавила на родителите дека наскоро ќе си дојде дома, а тоа што следи на повеќето им е позната ситуација.

Погледнете ја нивната реакција:

 

Home is the best! - Please SHARE

//Home is the best!// - Please SHARE<家>Memories of Home!Source: Communication University of China#animation #home #love #memories #happypeople“The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up” - Mark Twain

Posted by 開心快活人 on среда, 16 септември 2015