Џет-Сет
6. јуни 2016 - 11:43

ПОТРЕСНО: Емотивниот текст кој Марина го напиша за покојниот син

Ова е текстот кој Марина Туцаковиќ го напиша за својот покоен син

 

Сакав јас да го спасам светот

те гледам иста си и ти

тој свет валкан е, ти така чиста си.

Пример сум твој но не знаеш

колку ме плаши тоа

не оди по мојот пат тоа би ме убило.

 

Кога ќе опцујам не ме слушај

тој бес е само мој

ти само смеј се, лекувајме со насмевката твоја

кога навечер не доаѓам и ти недостигам

не плачи мала моја, еден ден ќе ме разбереш

 

РЕФРЕН

Јас од илјада нули, илјада нули сине мој

секогаш го составувам овој живот мој

јас од илјада нули штедам за црни денови

кога и од мене само нула ќе остане.