Македонија
12. јуни 2024 - 13:22

Посебен режим на сообраќај во Скопје на 12, 13 и 14 јуни

Министерството за внатрешни работи соопшти дека денеска утре и задутре (12, 13 и 14.06.2024) ќе има посебен сообраќаен режим  на поширокото централно подрачје на Град Скопје, поради одржување на министерски состанок и Самит на шефови на држави и влади на земјите од Процесот за соработка на Југоисточна Европа.

СВР Скопје апелира до сите граѓани учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги издаваат полициските службеници.