Живот
24. August 2017 - 20:58

Погледнете добро: 90 отсто од луѓето не можат да сфатат што не е во ред со фотката, еден детаљ е урнебесен

Девојките се подготвиле за матурската вечер, му позираа на фотографот но еден детаљ ги насмеа сите.

Имено, иако на прв поглед сликата изгледа како обична слика на млади, многу елегантни девојки, зад неа се крие нешто многу урнебесно.

Веројатно веќе сте се загледале во неа, но дали забележувате нешто необично? И натаму мислите дека пет девојки држат чантички во рацете?

Девојката во средина во измами! Во нејзината рака е џиновска пљоска во која се крие алкохол.

„Каква легенда“, „Зошто јас не се сетив на тоа“, „Има доволно алкохол сите да се опијанат“, се само некои од коментарите на социјалните мрежи.