Живот
7. November 2015 - 11:15

Почнаа Божиќните подготовки, реклама која ќе ви го стопи срцето

Денеска е пуштена божиќна реклама, со што и официјално почна сезоната на новогодишен и Божиќен шопинг.

Британскиот синџир на трговски куќи Џон Луис продолжува со објавување на своите реклами, кои имаат милионски прегледи.