Бизнис
22. јуни 2018 - 8:21

Почеток на градежните работи на експресниот пат Ранковце - Крива Паланка

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерите за транспорт и врски, Горан Сугарески, за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов денеска ќе присуствуваат на локацијата каде што започнува градбата на експресниот пат Ранковце - Крива Паланка. 

Отпочнувањето на градежните активности ќе биде во месноста Десетак, во општина Ранковце.