Џет-Сет
14. February 2018 - 18:30

Пејачот напиша зошто не дојде на погреб кај Глоговац: "Извини, имам некоја работа да завршам"

Пејачот Владо Георгиев кој беше добар пријател на Глоговац, на Твитер напиша зошто не бил на погребот.

Чудната порака гласеше Извини имам нешто да завршам, не можам да дојдам.

Многумина го осудија пејачот, па сфатија дека тој доби второ дете и затоа не бил на погребот.