Македонија
27. May 2024 - 11:38

Пејачот Амар Исмани е жртвата од синоќешното пукање на „Пластичарска“


Пејачот Амар Исмани е убиениот 29-годишник во пукањето кое синоќа се случи на Пластичарска, потврдија преку социјалните мрежи од неговото семејство.

„На Алах сме и на него ќе се вратиме

Со скршено и тажно срце ве известувам дека почина нашиот син/брат Амар Исмани

Церемонијата за погреб ќе се одржи денес со Икинди намаз во џамијата во Каиро, а потоа на гробиштата Бутел“, напиша Един Исмани на Фејсбук, брат на убиениот пејач.