Џет-Сет
22. March 2017 - 15:51

Пејачката Милица со шокантна изјава: „Јас сум невина!“

Милица Тодоровиќ ја знаеме како секогаш весела, разиграна личност, но се чини дека во едно интервју била посебно расположена, па открила и некои интимни пикантерии.
 
На прашањето дали се сеќава на својот прв сексуален однос, таа одговорила:
 
„Јас сè уште не сум имала секс.“- сосема сериозно одговорила пејачката.
 
Веднаш  потоа продолжила, викајќи на глас:
 
„Јас сум невина„ невина! Потточно, Невена. Овде сите ме нарекуваат Невена.“