Македонија
24. јуни 2024 - 17:52

Падната топола го блокира патот од Битола кон селата Дрогожани, Секирани и Црновец

Сообраќајот на локалниот пат од Битола за селата Дрогожани, Секирани и Црновец, е во прекин попладнево од 15:50 часот, соопшти АМСМ.

Причина за прекинот на сообраќајот е падната топола на патот.