Бизарно но вистинито
15. September 2015 - 20:21

Ова само лудак го може: Изеде жива скорпија!

Една од најстарите начини на забава дефинитвно е да се гледаат храбрите (или глупите - накеде е мала разликата) луѓе како јадат нешто што никако не би требало да се јаде.
 
Луис Кол е еден од таквите луѓе, кој на Јутуб има неколку снимки како јаде разни (грозни0 работи, помеѓу останатото глувци, жаби, бубашваби.
 
Едно навознемирувачките видеа сигурно е ова каде јаде ни помалку ни повеќе туку жива скорпија.