Македонија
6. July 2022 - 20:30

Ова е напаѓачот кај Скендербег што пукаше со пиштол кон демонстрантите | ФОТО

Протестите прераснаа во пресметка меѓу демонстрантите и група граѓани од албанска националност кај Мавровка.

При размената на камења од двете страни, се слушна и истрел од оружје, а при пукањето лицето беше фотографирано.