Бизарно но вистинито
10. December 2015 - 22:21

Ова е најголемиот монструм на планетата - Претепа бездомник до смрт само затоа што се потпрел на ѕид

Ако мораланата друштвена сила се гледа на тоа како нејзините припадници ги третираат најзагрозените, тогаш овој Бразилец своето друштво го уназадил повеќе отколку исламската држава што ги уназадила муслиманите. Човекот најверојатно бил лут бидејќи бездомникот се потпрел на ѕидот од куќата само за да се одмори. Не бил задоволен само да го избрка несреќниот човек туку сакал од него да нправи пример!Кога ќе го погледнете ова видео ќе ве облие бес и истиот момент ќе сакате да го казните овој монструм кој е спремен да направи нешто вакво.
 

O que fazer com esse "ser humano"?

Posted by Francisley Pascoal Furtado on Monday, December 7, 2015