Џет-Сет
26. October 2018 - 14:35

Огромна тага во домот на пејачката: Росана жали по прерано починатиот ангел

Откако пред шест месеци го изгуби својот брат, фолк-пејачката Росана Сариќ-Тодоровска, своите емоции и ги сподели на социјалните мрежи.

-Ангелу мој, бројка од 6 месеци како си замина… Да знaеш колку боли, да можам да ти кажам, ох да можеш дa слушнеш. Секој ден, секој божји ден се прашувам зошто нема ред и правила. Не требаше вака. Почивај во мир, душо моја, братче мое, ангелу мој – напиша Росана.