Македонија
2. October 2023 - 14:01

Од возило на Брза помош истовараат столчиња за казино во Тетово | ВИДЕО

Oд возило на Итна помош се истовараат столочиња пред казино во Тетово, објави веб медиумот Тетова Сот.

На видеото се гледа како маж од возило на Брза помош вади опрема за угостителски објекти. Не е објавено кога е направена снимката.