Македонија
28. November 2017 - 11:22

Никола Груевски со повик на Фејсбук

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски преку својот профил на Фејсбук повика на протести денеска пред Кривичниот суд во 13:30.