Живот
10. May 2016 - 23:45

Никој не можел да ја разбере зошто го задржала бебето, но таа инспирира илјадници луѓе

Кога Лејси Бученан била бремена, нема претстава што ја чека.

Била возбудена од сознанието дека е бремена и дека ќе роди машко бебе. Сепак како што растело нејзиното бебе, нешто трганало наопаку. Докторите не биле сигурни што се случува со бебето во неа.

Повеќето и предлагале да абортира.

Сепак оваа мајка не сакала да се одрече од нејзиното неродено дете.

Кога Кристијан се родил, Лејси дури тогаш морала да биде силна.

Луѓето гледале, поставувале прашања и и суделе без да ја знаат вистианта. Еден човек дури в лие и рекол дека е ужасна жена што не абортирала на време.

Иако многумина не ја разбираат ситуацијата на ова семејство, една работа е сигурна, тие се инспирација, дури и денес.

Нејзините видеа се гледаат на социјалните мрежи и поттикнуваат илјадици луѓе ширум светот.

Силата и љубовта на оваа мајка се навистина неверојатни.

Таа одби да се одрече од своето дете и продолжува да му биде извор на љубов и поддршка дури и во тешките мигови.

Сетете се на Лејси и Кристијан кога ќе допрете до дното.

Нивните животи не се лесни, но се сакаат и се среќни. Тие се вистинска инспирација!