Џет-Сет
24. April 2017 - 10:52

Нема утро без Јована, водителката се врати во утринската програма

Водителката Јована Јоксимовиќ, сопругата на Жељко Јоксимовиќ, кога е бремена, се врати на работа во утринската емисија на Пинк.

Јелена на есен треба да се породи со близнаци, а штом дозна дека е бремена, одлучи да се повлече. Меѓутоа бидејќи се чувствуа добро, Јована се врати и заедно со својот колега Срѓан ја водеше утринската емисија.

Очигледно е дека Јована нема проблем со килажата па во емисијата се појави во многу кратко фустанче.

Инаку Јована и Жељко имаат син Коста, а сега посакуваат момче и девојче.