Џет-Сет
9. March 2018 - 9:54

„Некогаш девојче, денес жена“: Ќе ја препознаете ли?

Денес е меѓу најпосакуваните Балканки, а вака изгледала како дете.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Нивес Целзиус на своите пријатели на социјалните мрежи им го честиташе денот на жената со фотографија од минатото.

„Некогаш девојче, денес жена, големи соништа и заразна насмевка. Тоа сум јас. Секогаш насмеана и позитивна и понатаму сонувам големи сонови. Среќен ми е мојот ден. А среќен и вас драги мои. Сакам секогаш да бидете позитивни и насмеани“, напиша Нивес на фотографијата.