Џет-Сет
29. February 2016 - 22:32

На најубавата жена во светот и излезе брадавицата, мажите „полудеа“!

На ревија во Милано во центарот на вниманието беше Џиџи Хадид, на која додека одеше по пистата и излезе десната брадавица, но тоа не и пречеше да си ја одработи работата.
 
Џиџи, која според многумина е најубавата жена во светот, имаше големи проблеми со деколтето...
... И на крајот покажа многу повеќе него што (можеби) сакаше.
 
А вие самите проценете дали тоа беше намерно или случајно...