Џет-Сет
13. July 2017 - 13:21

На Фарма имаше секс со Станија, исчезна, отвори фабрика a еве како денес изгледа Филип

Пред 4 години, сите зборуваа за Станија и Филип Панајотовиќ и нивната бурна вркса на Фарма. По реалното шоу двајцата се разделија и од тогаш Панајотовиќ не се појавил во медиумите.

Своевремено сите зборуваа за сексот помеѓу Станија и Филип.

Овие неколку снимки завршиле на неколку порно сајтови.

Љубовта заврши по неколку месеци од завршувањето на Фарма, па Филип се посвети на некои други работи.

Претходната година завршил мастер студии за маркетинг и трговија.

Исто така започнал свој бизнис и сопственик е на фабрика за производство на чоколадна крема.

Панајотовиќ веќе две година е во среќна врска.