Македонија
16. January 2019 - 10:01

Млада девојка се фрли во Вардар, познат нејзиниот идентитет

Вчера во 22 часот и 08 минути, пријавeнo e во ЕИК дека на Кеј на река Вардар кај Галијата, женско лице се фрлило во реката, пренесува Слободен печат.

Од страна на УПС женското лице е извадено од реката под мостот на Железничка станица Скопје, по што е префрлено во Градската болница Свети Наум Охридски каде и е пружена медицинска помош.

Се работи за 22- годишната Ф. Н, објави МВР.