Бизнис
6. јуни 2018 - 8:34

Министерот Сугарески во посета на општина Гевгелија

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески денеска ќе оствари  работна посета на општина Гевгелија, каде што ќе има средба со градоначалникот на општината Сашо Поцков.

Како што соопшти Министерството за транспорт и врски, министерот Сугарески ќе изврши и увид во изградбата на системот за обезбедување дополнителни количини вода за општина Гевгелија.