Живот
8. October 2015 - 15:58

Мангуплакот го чинеше скапо - Буквално го изгоре од турирање своето Ламборџини

Неконтролираното турирање на сообраќајна раскрсница доведе до запалување на задниот дел на Ламорџини. Да го слушнеше возачот предупредувањето од останатите учесници во сообраќајот немаше да дојде до вакво нешто.
 
Запалувањето на суперспортските автомобили, пред се Ферари, Порше но и Ламборџини не е новост. Меѓуота ова можеби е еден од првите докази како доаѓа до пожар во некои од случаите.
 
После немилосрдното турирање на својот Авентадор на улиците во Дубаи, пламен од издувот и делот од несогорен бензин предизвикаа пожар. Да беше присебен и да ги слушнеше предупредувањата од останатите учесници во сообраќајот можеби се ќе завршеше поинаку.
 
Сепак оваа ситуација на своја вина, заврши со полупеплосан Авентадор.