Живот
29. December 2017 - 9:49

Македонската водителка сакаше да се пофали со момчето, но сите гледаа во нешто друго

Македонската водителка Маја Поцевска, сѐ поретко ја гледаме на малите екрани, а и одамна не сме ја виделе како водител на своја емисија. Но, тоа не е случај и на социјалните мрежи, каде што редовно што е активна и редовно објавува фотографии .

Овој пат таа ги израдува со заедничка фотографија со нејзиното момче Драгомир, но се чини дека повеќе внимание привлече нејзиното деколте.

Погледнете: