Живот
18. November 2016 - 17:28

Мајката вели на бебето да каже "Мама", но погледнете што направи кучето на десната страна

Оваа мајка сними смешен и неочекуван момент. Таа сaкаше да го нахрани своето бебе, но тогаш се придружило и кучето.

Мајката вели на бебето да каже "Мама", но наместо тоа кучето одлучило да ги покаже своите говорни способности.

Погледнете го видеото и споделете го со пријателите.