Бизарно но вистинито
28. October 2015 - 17:24

Мајката приметила модринки потелото кај синчето - Ја прегледала снимката од градинката и...

Нема родител во светот кои би сакал да му се случи нешто на своето дете. Оваа мајка приметила дека нејзиниот син чудно се однесува кога ќе се врател од градинка, а еден ден се вратило со модринки по телото.
 
Мајката веднаш го одела во болница и го пријавила целиот случај во полиција. Тие ги прегледале снимките од надзорните камери и ја дознале страшната вистина...
 
Ова е мал потсетник секогаш да ги проверувате вашите деца, иако се наоѓаат на така сигурно есто како што е градинка...
 
Погледнете го видеото: