Живот
23. July 2015 - 9:28

Мајка покажа како изгледа жена откако ќе роди две деца!

Младата мајка на две деца, Џули Босал, одлучила на сите да им прикаже како изгледа мајка која родила две деца едно по друго и ги сруши сите митови. Нејизната цел е да ги увери жените дека не треба лошо да се чуствуваат во своето тело по пораѓањето.

- Некогаш делува страшно, застрашувачки, лошо, но тоа е реалноста. Не треба да се срамите од ништо, вели Џули.

Таа додава дека најважно од се е како се чуствувате.