Живот
2. January 2019 - 23:27

Луди Руси: По шест месеци на дното на езерото , пробуваат да стартуваат Лада

Русите од каналот Гараж 54 се познати како инвентивни и стручни. Но , да сде стартува стара Лада Самара, извадена од езерото , и за нив беше предизвик. На големо изненадување , бидејќи автомобилот ја минал зимата во замрзнато езеро , се појави искра на свеќичките.

По ова се празнеше водата од просторот за мотор, додавање свежо масло и гориво.

Епилогот е интересен.