Свет
17. March 2022 - 19:28

Локалните жители подготвуваат ѕидови од вреќи со песок и градат барикади во Одеса

Локалните жители подготвуваат ѕидови од вреќи со песок и градат барикади во Одеса, додека култниот крајбрежен град се подготвува за пристигнувањето на руската армија.