Балкан
24. October 2022 - 18:47

Лисица му ја украде ракавицата на голманот на Лудогорец | ВИДЕО

Несекојдневна ситуација во тренинг кампот на бугарскиот фудбалски шампион Лудогорец.

Имено, лисица влезе на теренот и украде една ракавица и го голема брзина ја напушти базата наречена „Гнездо на орлите“.