Џет-Сет
10. January 2018 - 14:27

Лила Филиповска има нов имиџ

Убавата водителка на „Се или нешто” Лила Филиповска, го смени имиџот.

Таа стана русокоса, а тоа го објави на социјалните мрежи и доби многу лајкови.