Живот
20. April 2016 - 14:51

Кралеви на препишувањето: Погледнете како заслужиле 10 за креативноста и снаодливоста!

Снаодливоста е најбитна, а во тоа ќе се уверите во овие 20 примери. Овие студенти мајсторски ги усовршиле својте техники за препишување. Погледнете како тоа го прават.

Ќе ви биде жал што предходно не текнала некоја ваква идеја: