Македонија
27. May 2023 - 8:37

Ковачевски на отворање хибридна сала на Универзитетската клиника за државна кардиохирургија

 На Универзитетската клиника за државна кардиохирургија денеска ќе биде отворена хибридна сала.  

На отворањето ќе присуствува и ќе се обрати премиерот Димитар Ковачевски.