Македонија
16. February 2017 - 21:55

Комити влегоа на стадионот во Солун и покрај забраната за македонски навивачи

Комити успеале да го минат обезбедувањето и заедно со својата братска група Уге да навиваат вечерва за Шалке на мечот против ПАОК дознаваме од извори во навивачката група. Комити успеале да влезат на стадионот и покрај забраната за македонски навивачи. Грците мечот го прогласија за натпревар од висок ризик и забранија истакнување на македонски знамиња.

Мечот почна во 21:05 часот.