Џет-Сет
26. May 2016 - 11:43

Комеморацијата за Бата Живоиновиќ започна со едноминутно молчење

 
Комеморацијата во Домот на Синдикатот за Велимир Бата Живоиновиќ започна со едноминутно молчење. 
 
- Неблагодарно е животот на Бата да се смести во говор од неколку минути, изјави Ваља Булиќ и додаде дека сите знаат кој бил Валтер и нема што да се каже освен пофалби за него.
 
На Комеморацијата присуствуваа голем број колеги, пријатели, соработници како и сопругата, децата и внуците на Бата кои се завиени во болка.
 
Бил пуштен и деветминутен филм за великанот.