Живот
11. јуни 2017 - 14:58

Кога ќе погледнете што му направи оваа овца на кучето ќе паднете од столче од смеење

Љубовта прави чуда и тоа на сите им е познато. Кога ќе се заљубиме го губиме разумот во секоја смисла. Мозокот ја губи својата функција и претежно размислуваме со срце па често правиме разни глупости.

Доколку сте се рашале што ќе се случи ако овца се заљуби во куче, еве ви го одговорот.

Погледнете за што се работи: