Џет-Сет
9. October 2015 - 10:56

Ќерката на легендарниот Кили вљубена e до уши!

Ќерката на легендарниот Кили, младата Нина Деан која е дел од Театар Комедија, е заљубена до уши. Ќерката на сопругата на Кирил Поп-Христов Кили од првиот брак, актерот ја гледа како свое дете.
 
Таа не пропушта прилика да закачи некоја фотографија од неа и нејзиното момче Стефан, со кое се во врска со години.