Балкан
22. February 2017 - 11:06

Ќе се шокирате од причината - Што го натерало Дејан од Косово да ги избоде бебињата?

Ја поканил да дојде во кујната да вечераат, а таа го одбила, па земал нож и го направил најкрвавиот масакр во последните години во регионот.
 
Дејан од Косово кој си ги избоде децата со ноќ, се изнервирал бидејќи неговата сопруга не сакала да вечера со него.
 
- Седеле во кујната, Дејан јадел на масата, а сопругата Ана била со близначињата Данило и Немања, а тогаш Дејан и рекол на сопругата да дојде да седне и да јаде со него, а таа му одговорила дека не сака. Тогаш тој се разбеснил, земал нож и го направил крвавиот пир.
 
Мајката успеала да го одбрани едното бебе, додека другото било прободено во срцето и починало на пат кон болница.
 
Дејан го совладале неговиот брат кој ги слушнал вресоците и сопругата.
 
Ова е незапаметена трагедија.